Hei taas, pitkästä aikaa!

Meillä on tänää tihkutellut vettä ja lumivallit alkavat huveta vähitellen, mutta on sitä lunta vielä niin paljon että Fredi karkaa yli aidan tai siis aidan paikan naapurin mamman pihalle kun mennään ulos, mutta palautuu omalle pihalle kun komennetaan, mutta naapurin mammaa pelottaa että Fredi karkaa kauemmaksikin niinkuin silloin tammikuun lopussa siihen kamalaan lumituiskuun.
Pari edellistä päivää oli tosi kauniita , aurinko lämmitti jo todella kovasti ja tuntui oikein keväiselle.

[[split]]


Meillä oli tänään taas "parturipäivä", eli äiskä siisti meiltä tassut, sanoi että nyt ei enään tarvita niin paksuja "tallukkaita" kun sydäntalvella ja onhan se mukavampaa kun tuntee kunnolla keväisen kostean lumen tassuissa ulkoillessa, eikä sitten keräänny niin kamalasti lunta töppösiin.
Fredi-veikkakin täytti hiljakkoin 10 kuukauta ja nyt sitä on alkanut "äijäilyttää", se yrittää välillä uhitella kuopimalla ja urahtelemalla hyväntuulisesti milloin kenellekin ja silloin aina lentää sohvatyynyt lattialle tai nukkunahka alas tuolilta milloin sattuu olemaan missäkin kun se puuska tulee, sitä on hauska seurata ja melkein naureskella kun se oikein yrittää isotella ja jos kysyy että "äijättääks sinuu" niin se senkun yltyy esittämään isoa!!!!
Kyllä meillä on mukavaa kahdestaankin, riehutaan joskus niin että ihmiset meinaa hermostua.
Fredi kasvattaa turkkia toden teolla, sillä on sitä niin paljon että äiskä ei meinaa jaksaa sitä selvitellä niin paljon kun pitäisi ja nyt vielä kun siitä alkaa lähteä se kakarankarva pois pikkuhiljaa niin nyt on joka paikka täynnä erikokoisia vaaleita karvatuppoja ja nuo ihmettelevät että mistä näitä karvoja oikein tulee??? no Fredistä tietenkin!!
Tuo Fredi on ihan hassu, nytkin se painelee pitkin huushollia ja urisee Hilariukselle ja pomppii samalla kun kumipallo, kaikki vieraatkin sitä aina nauraa kun se esittää noita temppujaan ja kaiken riehumisen jälkeen se menee makuulle että koivet kolahtaa ja lopuksi se puhaltaa ilmatkin pihalle!!!

Kohta me päästään äiskän avuksi kesäkukan taimia kouluttamaan niin on sitten kukkia kesäpihalle kun tarvitaan, ekat siemenet on jo itäneetja odotellaan vain että milloin niihin kasvaa toinen lehtipari niin sitten päästään töihin.

OIKEIN MUKAVAA JA REIPSATA KEVÄTTÄ TEILLE KAIKILLE YSTÄVÄT !!!
terveisin; Nipsu ja Fredi sekä Liisa ja Seppo