Hei taas!
Olen todellakin saanut uuden pikku-veikan, kuten Minni kirjoitti päiväkirjassaan.
Hän on myös syntynyt Kirkkonummella Benefic kennelissä kuten minäkin sekä edesmennyt iso-veikkani Ridge.
Tämä pikku-veikka on viralliselta nimeltään Benefic Huckleberry Friend ja me kutsumme häntä Frediksi.
Hän on syntynyt 5.5.2009, eli on nyt 12 viikkoa vanha "ikiliikkuja". Ensirokotukset on jo saanut ja kohta (muutaman viikon päästä) viemme jo uudelleen niin sitten pääsemme jo kävelyllekin yhdessä.

[[split]]


Minun opettajan urani alkoi siis 27.7.09, eli en saanut pitää edes kesälomaani loppuun niinkuin muut opet mutta ei se haittaa, tuntuu niin kivalle kun on taas oma veikka! Minulla olikin kuukauden päivät hyvin yksinäistä ja hiljaista, mutta nytpä ei enään olekkaan.

On siinä kyllä oma hommansa opettaa tuota ikiliikkujaa tavoille, mutta on se jo jotain oppinutkin, esimerkiksi sisäsiistiksi, kerjäämään herkkuja kanssani, ja vähän jo hihnakävelyäkin, mutta siinä kyllä vielä riittää puuhaa. Onneksi tuo äiskä on innokas opttaja myös, sekä iskä (kun kiireiltään ehtii).
Tänään jo on leikattu kynnet ja kammattukin turkki komeaksi, niihin "hoitoihin" oli jo kyllä varmasti panostettu Kirkkonummella Marjan opissa, koska ne sujui niin mallikkaasti heti alkuunsa.

Valokuvia laitan vähän myöhemmin kunhan saavat siirretyksi ne ensin tänne koneelle, ja saavat otetuksi meistä vielä veljes-kuvia, vielä eivät ole onnistuneet kun tuo Fredi on niin nopea liikkeissään että niihin kuviin tarvitaan kyllä vähintänn kaksi ihmistä avuksi.

30.7: Nyt se mokoma osaa jo kävellä rinnallani hihnassakin, olimme jo aamukävelyllä. Vähän se vierasti ensin portista ulos lähtöä mutta kun uskalsi niin sitten meni kuin vanha tekijä. Minua kehuttiin hyväksi opeksi ja esimerkiksi Fredi-veikalle ja sain minäkin taputuksia palkaksi, johon olin tyytyväinen. Aamu ravitkin tuli pidettyä tänään!