Hei kaikki!
Tervehdys taas täältä Husulasta! Meille taitaa tulla kunnon talvi, tänään (10. 11)sataa taas lunta oikein kovasti sitä on jo tullut n.10 cm ja lisää tulee koko ajan oikein sakeasti, mutta tulkoon kohtahan alkaa jo adventtiaika ja joulun odotus.

[[split]]

Tässä alkukuusta vietettiin Fredi-veikan 1/2 vuotis synttäreitä, ja samoihin aikoihin piti käyttää sitä hammaslääkärillä kun "vauvahampaat" eivät kaikki lähteneet pois, mutta nyt on taas kaikki hyvin ja meillä riittää energiaa juoksuun ja muuhun leikkiin, ja Fredillä vähän pahantekoonkin.

Fredi-veikka on kasvanut hyvin niin turkiltaan kun muutenkin, alkaa olla jo minun kokoiseni, mutta ei vielä niin pitkässä turkissa kun minä, mutta kyllä pian jos noin kovasti turkki kasvaa.
Joulukuviakin meistä otettiin, muta ei ne oikein onnistuneet kun tuo veikka ei "pysynyt ryhdissään" vaan murjotti koko ajan, mutta pari vauhdikasta kuvaa saimme edellisen lumen aikana, ja eiköhän niitä tänään taas oteta lisää niitä lumikuvia kunhan sade vähän hellittäisi.

Tänään on taas kampaamo-päivä ja äiskä uhkasi kokeilla Fredille jo "viiksitupsuja", tukka on ollut tupsuilla jo kauan aika mutta viikset vasta nyt, saas nähdä kauanko se antaa niiden olla, kerron sitten myöhemmin siitä. Minullahan on viikset olleet leteillä jo vuosia samoin otsatukka!

Meille on jo laitettu pikkujoulukuusikin pihalle mutta ei siinä vielä ole valoja poltettu, kuulemma vasta adventtina niin tehdään, mutta kynttilöitä on jo poltettu iltapimeällä, ja Ridge-veikan haudalla palaa lyhdyssä valo joka ilta, meillä on vieläkin kova ikävä.

Olemme saaneet uudet lempinimetkin, minä olen "voima-nallu" ja Fredi on "pehmo-nallukka", mitä sitten tarkoittavatkin. Välillä nuo ihmiset ihmettelevät että minkävärinen tuosta Fredistä oikein tulee kun ensin kasvoi harmaata ja nyt alkaa kasvaa valkoista karvaa!1! Äiskä sanoikin että nyt se on silleen "nätisti ruma" koko poika, mutta muuten kyllä aivan ihana pikku-veikka, pois en antaisi mistään hinnasta, meillä on yhdessä niin hauskaa.

Fredi-veikka osallistuu kuulemma joulukuun alussa jonnekin pentunäyttelyyn minne minä en pääse mukaa, mutta minulle on jo varattu hoitaja siksi päiväksi, ja saan nauttia yksinolosta koko päivän.

Nyt on lähdettävä lumitöihin että postiauto pääsisi pihaan haukuttavaksi, minä sitten rakastan sen haukkumista!!!
JOULUN ODOTTAMISTA VAAN KAIKILLE!!!

2.12. Ei se talvi sitten kestänytkään kuin muutaman päivän kun alkoivat kamalat vesisateet ja kaikki lumi hävisi jonnekin, nyt on taas maa "mustana" ja kelit märkiä ettei viitsi edes lenkille lähteä.

Ja sitten siitä Fredi-veikan viiksitupsu kokeilusta, ei siitäkään oikein mitään tullut kun se aina rapsutti ne sekaisin niin äiskä ei jaksanut pelata niiden kanssa vaan sanoi että olkoon kasvatetaan pidemmiksi ehkä pysyvät sitten paremmin.

Nyt meillä on jo pihalla pikku-kuusessa jouluvalot ja kyntteliköt ikkunoilla mutta ei kyllä yhtään tunnu että joulu olisi tulossa, vaikka tänään onkin pakkaspäivä (-3), mutta kun ei ole lunta!!