Hei Ystävät ja oikein HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2010!!

Vuosi vaihtui meillä oikein hyvin ja rauhallisesti. Kävimme yöllä pihalla katselemassa raketteja, oli ne kyllä hienoja, eikä meitä edes se pauke pelottanut, Fredi olisi varmaan ottanut vaikka kiinni niitä sähikäisiä jos olisi päässyt pois pihasta, mutta eihän me tietenkään laskettu!! Meillä ei itsellä ollut raketteja mutta naapuruston nuorilla oli aika komeitakin, itse emme tänävuonna ostaneet kun ei tiedetty kuinka Fredi-veikka niihin suhtautuu, kun sillä oli vasta ensimmäinen vuodenvaihde elämässään, mutta hienosti meni!

[[split]]

Viimevuoden loppu eli joulunaika ja tämä vuoden alku onkin ollut oikein kunnon talvea, pakkastakin on ollut riittävästi, eilen (3.1) meillä oli aamulla -28 astetta! ja muinakin päivinä sitä on riittänyt.
Luntakin on sadellut ja niinollen noilla ihmisillä on ollut puuhaa ulkona ja me siellä mukana.
Meille koira-pojille on kasattu ns. "Himalaja" ihan omalle pihalle joten voimme harrastaa "vuorikiipeilyä"! ja kyllä se meistä mukavaa onkin, mutta ainakin yhtä kivaa on "umpihanki-juoksu" ainakin Fredistä, mutta kyllä minäkin sen osaan, kun pihalla on juurisatanutta lunta niin sinne on kiva sukeltaa oikein syvälle ettei näy kuin hännäntupsu, ja sitten yrittää kömpiä sieltä pois. Siinä tuohussa turkkikin tuulettuu!!!

Vuosi on lähtenyt alkuun oikein hienosti, on tehty kaikkea kivaa, herkuteltu, leikitty ja otettu vastaan kavereita kun tulevat käymään. Minä kun olen iso-veikka olen hieman hillitympi, mutta tuo Fredi on aivan mahdoton, se esittää kyllä sellaiset "koiratanssit" että ei paremmasta väliä kun joku kaveri tulee ja sama homma kun oma porukka tulee sisälle vaikkapa postinhausta, sitä ei voi kun nuraa, pylly pyörii ja tassut steppaa oikein viimeisen päälle!!! Voi kun näkisitte!!!!!

Huomenna (5.1) meillä voi olla vaikka pieni juhlahetki tiedossa tai ainakin "kuvaus sessio", Fredi-veikka kun täyttää 8 kk! Saas nähdä joko se pysyy paikoillaan sen verran että kuvaukset onnistuu, tulette varmaan näkemään sen joskus jälkeenpäin kuvien muodossa täällä sivuilla.

Nyt on taas aika lopetella tälläerää ja jättää juttua seuraavaan kertaan, joten ei muuta kun HYVÄÄ VUODEN JATKOA VAAN KAIKILLE YSTÄVILLE !!

toivottelee; Nipsu ja Fredi

6.1.-10 No niin tässä sitten lisätietoa eilisistä kuvauksista.
Aika hyvin se meni, mitä nyt parikertaa Fredi-veikka karkasi pikkupöydältä alas mutta kyllä niitä kuviakin saatiin senverran että pari kuvaa laitettiin tuonne kuvaosastolle!
Tänäänkin on oikein kunnon pakkaspäivä aamulla oli -22 astetta! Joten nyt täytyy vain odotella etta pakkanen hieman laskisi että tarkenisi mennä aamutoimille ulos!
Huomenna purataan joulukuusi ja muutkin joulujutut pois ja aletaan viettää taas tavallisia päiviä!

terveisin; Nipsu ja muut